Bespaar tonnen van geld en CO2 met herbruikbare koffiebekers!

Het nieuwe jaar is van start gegaan en brengt zijn nieuwe veranderingen met zich mee. Vanaf 1 januari 2024 zijn de wegwerpbekers verboden. Bedrijven, voedselketens, ondernemers en sportverenigingen moeten nu op zoek naar een vervangende oplossing. Maar wat is een goede vervanger die niet veel kost en duurzamer is dan de vervuilende wegwerpbekertjes?

Vervuilender dan je denkt

Wegwerpbekers zijn al jaren een zware belasting voor het milieu en het klimaat. Jaarlijks verbruikt alleen Nederland al meer dan 4 miljard wegwerpbekers! Dat zijn meer dan 10.000 containers aan afval per dag, maar lang niet alle wegwerpbekers belanden in de afvalbak. De plastic soep in de oceanen wordt steeds groter en bestaat grotendeels uit wegwerpbekertjes. Super gevaarlijk voor zeedieren die zich zo in levensgevaar begeven! Bovendien vervuilen de wegwerpbekers de mooie bossen en parken in Nederland. En dan hebben we nog niet eens besproken hoeveel CO2 er wordt uitgestoten bij de productie van zó veel wegwerpbekers. Het verbod op wegwerpbekers helpt ons een stap in de goede richting, al zijn niet alle bedrijven daar in eerste opzicht blij mee.

Goedkope en duurzame oplossing

Het verbod op wegwerpbekertjes zet misschien jou en andere ondernemers of werkgevers voor een blok. Wat is een voordelige en duurzame vervanger voor de wegwerpkoffiebekers? Ondernemers Tom en Bram van het bedrijf Joinz hebben de ideale oplossing voor jouw bedrijf of onderneming!

Joinz heeft een ontzettend ruim assortiment aan duurzame koffiebekers. Of je nou op zoek bent naar een simpele koffiebeker, een koffiebeker to go met deksel of een heuse thermosbeker. De herbruikbare koffiebekers van Joinz worden van gerecycled materiaal gemaakt. Extra duurzaam dus! Ga bijvoorbeeld voor een koffiebeker van gerecycled PP, RVS, bio-plastic en andere bio-stoffen. De koffiebekers zijn bovendien hitte bestendig dankzij slimme technieken. Zo kunnen jij en je collega’s met een verantwoord gevoel weer heerlijk genieten van een vers bakje koffie.

Ben je bang dat deze duurzame vervanger je meer gaat kosten? Joinz bewijst het tegendeel! Gemiddeld verbruikt een persoon jaarlijks meer dan 365 weggooibekers! Zo betaal je per persoon jaarlijks snel €20,00 aan wegwerpbekertjes! Je kan jouw bedrukte herbruikbare koffiebekers bij Joinz al bedrukken vanaf €0,82 per stuk. Bovendien gaan de duurzame koffiebekers jaren mee! Reken je winst maar uit!

Herbruikbare koffiebekers bedrukken

Je herbruikbare koffiebekers een originele en persoonlijke twist geven? De herbruikbare koffiebekers kan je bij Joinz laten bedrukken met jouw logo! Zo zijn de gepersonaliseerde koffiebekers een ideaal presentje voor je collega’s en relaties waar ze iedere dag gebruik van kunnen maken. Bovendien wordt jouw bedrijfsimago versterkt wanneer jouw logo straalt op een gave duurzame koffiebeker. Geef de boodschap door en bestel jouw bedrukte herbruikbare koffiebekers met eigen logo bij Joinz!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Do it yourself-ers
Logo
Enable registration in settings - general