Laat een origineel cadeau maken: een persoonlijke koffer

Sommige dingen kun je zelf lastig maken. Een gepersonaliseerde koffer is een van die dingen! We willen je toch graag tippen om eens naar dit leuke concept te kijken voor jezelf of om cadeau te geven aan een ander.

Wat is een gepersonaliseerde koffer?

Als je een kofferwinkel binnenloopt zie je een scala aan koffers staan die veelal grijs of zwart zijn in diverse maten en merken. Uiteraard kan dit prima zijn keuze zijn als je een doorsnee koffer wilt, maar een doorsnee koffer heeft ook nadelen: ze zijn saai en daarnaast slecht herkenbaar.

Het komt je misschien wel bekend voor. Je loopt rond de bagageband bij een luchthaven en de koffers rollen op de band. Je grijpt meerdere koffers van de band die op de jouwe lijken of die van je echtgenoot of kind, maar het naamkaartje verklapt je dat je de verkeerd hebt gegrepen….. Met een persoonlijke koffer ben je daarvan af! Bij NoBoringSuitcases maak je een eigen koffer met naam of zelfs een eigen koffer met een zelf ingestuurde foto. Dit hoeft natuurlijk niet een dier of een landschap te zijn, maar kan ook jouw bedrijfsnaam bevatten.


Kortom, een erg leuk concept om je koffer herkenbaarder en minder saai te maken!

Waar op letten bij aanschaf van een koffer?

Als je een koffer uitkiest, let dan op een aantal dingen. Allereerst is de afmeting van belang. Ga je voor een koffer voor de ruimbagage of voor de handbagage?

Ten tweede is het gewicht een overweging waard. Als je een lichtgewicht koffer neemt, kun je namelijk meer kleding kwijt in je koffer, dit kan handig zijn als je veel met handbagage reist.

Op de derde plaats staat veiligheid. We kunnen adviseren om een afsluitbare koffer te nemen. Zo voorkom je dat er ongewenst zaken in de koffer gestopt kunnen worden en dat de koffer per abuis opengaat. Er zijn eigenlijk twee gangbare veiligheidssystemen; een rits waarop een slot kan worden aangebracht, of een geïntegreerd slot. Dit kan een sluiting met een sleutel zijn of een cijferslot. Een gerenommeerd merk voor cijfersloten is TSA. TSA staat voor Transport Security Administration. TSA maakt sloten die door een medewerker van TSA geopend kan worden zodat er geen slot geforceerd hoeft te worden. Mocht er iets verdachts in je koffer zitten, dan hoeft deze niet geforceerd geopend te worden met (mogelijk permanente) schade tot gevolg.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Do it yourself-ers
Logo
Enable registration in settings - general